Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: dagelijks van 16.00 tot 18.00

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 010 524 94 14  of info@serviceapotheekparkzoom.nl.

Gratis inloopspreekuur
Wij staan graag voor u klaar wanneer u onze service nodig heeft. Daarom hanteren wij geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker.

Voorlichtingsbijeenkomst
In 2015 organiseren wij voor u een voorlichtingsbijeenkomst over het gebruik van medicatie bij Diabetes. Mocht uw medicatieprofiel aansluiten bij het thema van deze bijeenkomst, dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht. Wilt u zeker zijn van deelname? Neem dan contact op met uw apotheek.

Servicedag
In 2015 organiseren wij voor u een servicedagen rondom de thema Astma/COPD. We gaan daarbij in op het gebruik van uw medicatie en hulpmiddelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw apotheek.